Oppstartsmelding til nye lærlinger
Det nærmer seg starten på 24 mnd læretid ute i bedrift og da er det noen opplysninger om hvordan denne tiden vil bli organisert fra opplæringskontorets side.
Les hele...

Gratulerer med lærlingeplass:Det nærmer seg starten på 24 mnd læretid ute i bedrift og da er det noen opplysninger om hvordan denne tiden vil bli organisert fra opplæringskontorets side.

Det viktigste nå at Dere tar kontakt med lærebedrift og avtaler oppstartsdato, deretter er det viktig at Dere forholder dere til medlemsbedriften og blir kjent med arbeidstid, ansatte og bedriftskultur.

I slutten av august så tar Opplæringskontoret kontakt for en oppstartsamling, der Dere for utlevert brukernavn og passord for fjernundervisning og utlevering av opplæringsbok og innformasjon om rettigheter for lærling og bedrift.

Når det gjelder fjernundervisning så skal dette gjennomføres på den måten at lærlingen sitter 4 timer i uka ute i bedrift og dette skal ende opp med en innlevering i uka. ( Dette for lærlingen lønn for.)Deretter så blir det en 4-5 dagssamlinger i året der vi fordyper i forskjellige faggrupper.

Opplæringskontoret vil hvert halvår gjennomføre lærlingesamtaler ut i bedrift med faglig leder, lærling og en fra opplæringskontoret til stede.

Håper med dette å kunne gitt deg noe info om hvordan starten på din læretid kommer til å bli organisert. Om det skulle være noe så er det bare å ta kontakt med oss på telefon eller ved å stikke innom vårt kontor. ( Det er viktig at vi i OKBT har oversikt over hvordan det går med deg som lærling og og din bedrift siden det er vi som har dokumentasjonskravet.)


Mvh

OKBT i Vestoppland
www.aktiweb.no